Recensies

Tijdens de ruim 33 jaar die ik werkzaam ben als kraamverzorgster, heb ik bij vele honderden ouders de kraamverzorging mogen doen.

Hieronder lees je enkele berichtjes van ouders die ik recent mocht helpen.

Rianne, Pieter en baby Maisie

Nadat onze kraamzorg vanuit het RKZ naar een ander adres moest, nog twee dagen kunnen genieten van de hulp van Margreet. Erg fijn contact, duidelijke antwoorden op al onze vragen en gezellig in huis. Bedankt voor de zorg Margreet! Liefs Pieter, Rianne en Maisie

Charlotte, Rik, Stijn, Sen en baby Billie Stals - Verheul

Hele fijne week gehad met Kraamhulp Margreet. Het gezin is heel goed verzorgd en kon daardoor genieten van de kraamweek. Juiste hulp en tips gekregen. Margreet is een aanrader!

Patty, Sander, Bobbie en baby Maud Zuurbier - van Burgsteden

We waren opnieuw enorm blij met Margreet tijdens de kraam periode . Margreet is enorm flexibel, we konden haar alles vragen. Ze heeft veel kennis en was enorm lief voor onze oudste dochter. Daarbij is ze een kei in het huishouden en maakt ze super lekkere ontbijtjes!:) Onze kraamweek was weer een feestweek!

Joanna, Chris, Elodie, Olivia en baby Valerie Verdonk - Kukula

Margreet is een geweldige kraamzus. Ze zorgt goed voor de baby, voor de moeder en de rest van het gezin. Ze is vriendelijk, behulpzaam en gezellige mens. Als moeder kon ik makkelijk uitrusten en herstellen wanneer Margreet zorgde voor mijn gezin. Ze heeft goede kennis van haar vak en ik raad haar zeker aan aan gezinnen die een goede hulp in de kraamweek zoeken. Bedankt voor jouw inzet Margreet!

Marionie, Jordy, Aron en baby Levi Kuijs - Patino

Wij zijn erg blij met de zorg die we van Margreet hebben gehad. Dit was de tweede keer dat Margreet bij ons was. Goede begeleiding en adviezen over de baby en borstvoeding en natuurlijk voor mij (moeder). Daarnaast kregen we goede ondersteuning in het huishouden. En voor wat vragen kun je gemakkelijk bij haar terecht en ze staat altijd klaar. Bedankt Margreet! Aron vond het leuk om met je te spelen.

Vera, Chris, Lea en baby Janne

Ik zou Margreet aan iedereen aanraden voor ondersteuning tijdens de bevalling en in de kraamtijd. Hoewel de eerste weken na de bevalling bij ons helemaal anders verliepen vanwege een lange ziekenhuisopname, en ze maar een paar uur bij ons thuis is geweest, heeft Margreet ons heel fijn ondersteund. Ze was ontzettend betrokken en heeft ons op afstand nog allerlei tips gegeven en ons het gevoel gegeven dat ze er echt voor ons was in die onzekere tijd. Heel fijn!

Paul, Kirsten, Denn en Meg Dirkson.

Wij hebben weer een heerlijk kraamweek gehad met Margreet. Dit was de tweede keer dat Margreet bij ons was. Zij is altijd te bereiken voor vragen en zij staat voor je klaar waar nodig. In 1 woord, TOP!

Julia, Tom en baby Sam Rozestraten - Gerritsen

Margreet is een super fijne kraamzorg! Prettig dat ze tijdig een kennismakingsgesprek inplant, zodat je elkaar beter leert kennen en je niet voor verrassingen komt te staan na je bevalling. Margreet is betrokken, punctueel en bovenal erg zorgzaam. Dankzij haar jarenlange ervaring merk je dat ze belangrijke zaken voor kersverse ouders helder en duidelijk kan uitleggen. Als er andere zorg nodig is, kan ze gemakkelijk haar netwerk aanspreken. Tevens geeft ze nuttige tips en tricks op papier mee om na de kraamzorg nog eens rustig door te lezen. Wij waren heel blij met Margreet en raden haar van harte aan bij andere gezinnen.

Rosanne, Rene, Rona en baby Ryan Dirkson - Weijers

Veel ervaring, geweldige relaxte week gehad en ook Rona kon goed met Margreet overweg. Duidelijk uitleg bij vragen en altijd even vrolijk. Zeker aan te bevelen ????

Denise, Bart, Tygo en baby Sven Karels - Kabel

Lieve Margreet, Wat waren wij weer blij met jou als Kraamverzorgster! En wat gaan we je missen en het luxe leventje :) Je bent een harde werkster en geeft goed advies en instructies!! Ook waren we heel blij dat je met ons mee ging naar het ziekenhuis voor een extra paar oren! Tygo was helemaal gek van je en wilde je overal bij helpen. Hartstikke bedankt voor de fijne week en wie weet tot ooit ! Heel veel liefs Bart, Denise, Tygo en Sven

Oufa, Said, Ibrahim en baby Amanah El-Kaddouri - Nassiri

Lieve Margreet Je bent zo veel meer dan een kraamverzorgster. Zowel bij mijn eerste kindje als het tweede, hebben wij een onwijs fijne kraamtijd gehad. Door de complicaties na de bevalling, had ik een zwaar herstel. Ik weet zeker dat geen ander kraamverzorgster mij/ ons zo goed zou bijstaan. Oprecht, wat ben ik je onwijs dankbaar. Gedurende kraamperiode ben je op alles alert; de baby, partner, de huishoudelijke taken, je denkt mee en geeft input en je voelt situaties aan en maakt deze bespreekbaar. Echt, ondanks alle tranen en pijn gedurende kraamtijd, heb jij het draagbaar voor ons als gezin gemaakt. Onwijs bedankt lieve Margreet. Groet van ons allen!

Beata, Jan en baby Julia Pepping - Bismor

Wij zijn erg blij met de zorg die we van Margreet hebben gehad. Goede begeleiding en adviezen over de baby en borstvoeding. Daarnaast kregen we goede ondersteuning in het huishouden. Nogmaals bedankt voor de goede zorg

Annelies, Andreas en baby Sofia Heck - Molenaar

We hebben een ontzettend fijne kraamtijd gehad met Margreet als kraamhulp! Al vanaf de eerste kennismaking was Margreet erg betrokken en goed bereikbaar. We konden onze wensen uitspreken en hier werd ook naar gehandeld. Daarnaast vonden we Margreet een fijne sparringspartner voor al onze vragen die voorbij kwamen. Het proces was duidelijk en de ervaring van Margreet binnen het vak erg fijn. We zouden haar zeker aanraden als kraamzorg!

Bianca, Guido, Toby en baby Holly Mae Sanders

Wat hebben wij een geweldige kraamweek gehad dankzij Margreet! Elke dag een heerlijk ontbijtje op bed voor het hele gezin, dat was genieten. Margreet, een erg lieve vrouw en aandacht voor iedereen. Ook voor grote broer Toby. Hulp bij het geven van borstvoeding, super zorgzaam en elke dag enorme hulp bij het draaien van wasjes, toilet/badkamer schoonmaken, stofzuigen en als we het vroegen bereidde ze ook gelijk het avondeten. Wat een topper !! Groetjes, Guido & Bianca, Toby, Holly

Alisa, Sandor en baby Joep van Dijk

Margreet is een super lieve, zorgzame en gezellige kraamhulp. Ze heeft zich super flexibel opgesteld wat betreft onze wensen en we hebben een hele fijne week gehad! Aan informatie niets tekort gekomen en we hebben daardoor de kraamweek met een gerust hart af kunnen sluiten. Nogmaals heel veel dank!!!

Linda, man 2 dochters en babymeisje

Goed geholpen in de kraamweek door Margreet. Een ervaren kraamverzorgster die weet welke hulp en zorg nodig is een eerste week. Zorg moeder en kind, huishouding, basisinformatie enz. Waar Margreet in uitblinkt is liefde en zorg voor andere kinderen. Mijn oudste zag laatst een foto terug en zei: Ik vond Margreet de kraamverzorgster heel lief. Ze heeft met de meiden de baby in bad gedaan. Als ik even rustte en de baby ook met een andere dochter een spelletje. Echt super leuk en fijn!!

Amée, Lars en baby Wout Pouw - Hurkmans

Heel erg bedankt voor de fijne start met Wout. Wij hebben genoten van je enthousiasme en vrolijkheid. Alles heel fijn uitgelegd en voorgedaan.

Michelle, Phil, Julian en baby Marie-Louise Jonkhart - Filbri

Dankzij Margreet hebben we een hele fijne kraamweek gehad! Deze ervaring is zo waardevol en hierdoor hebben we een hele fijne start gehad. De begeleiding met de borstvoeding was heel goed en hierdoor is het gelukt om borstvoeding te geven! Nogmaals bedankt Margreet!

Ellen, Jako, Pien en baby Bente Olling - Dirkson

Fantastische 8 dagen! Dank voor je support in onze opstart - en ontdekkingsfase met zn 4en, je voelde weer perfect aan hoe te anticiperen en waar te helpen.

Anurita, Manish, Prisha en baby Nihaal Wadhwa - Bajaj

Words are not enough to express the service and care provided by Margreet. Having her as a Kraamzorg was a blessing. Especially when we are an expat without any family/support around. She happily communicated with us in English. She took very good care of whole family and house. She is very proactive and would not leave any corner unturned to help the whole family. She ensured all the members of the family were taken care of including our 3 year old daughter. Highly recommend her.

Maaike, Ronald en baby Yent Mol - Cupido

Door Margreet heeft Yent de best mogelijke start gekregen in zijn leven. Vanaf het eerste moment hebben wij ons thuis gevoeld bij haar. Margreet is lekker zichzelf, werkt mega hard, heeft heel veel kennis en is super gezellig. We vonden het heel fijn dat ze bij ons in huis was. Ook voor de geboorte was ze aanwezig als het nodig was, voor vragen en gewoon even voor een peptalk! Wij zouden bij een eventueel 2e kindje Margreet absoluut weer bellen

Denise, Bart en Baby Tygo Karels - Kabel

Wat een topper is Margreet! Wij voelde ons vanaf dag 1 op ons gemak. Ze legt alles goed uit en laat je ook veel zelf doen waardoor je veel leert. Weet haar weg te vinden in het huis. Margreet is een harde werker ook al mag het daar niet op lijken !!!! Wij waren erg tevreden ! Veel liefs Bart, Denise en Tygo

Sylvia, Martijn en baby Cato Visser

Margreet heeft ons tijdens de kraamtijd geheel klaar gestoomd voor het ouderschap. Ze is een vat aan informatie maar heeft ook altijd een gezellige babbel paraat! Daarnaast ging ze volledig mee in ons ritme en is een voetafdruk-knutselproject ook niet te gek om aan mee te doen. Bedankt voor de fijne kraamtijd Margreet! Veel plezier met de komende baby's dit jaar!

Kim, Justin en baby Isa Baltus - van Abeelen

Onze start begon helaas in het ziekenhuis, waardoor we geen recht meer hadden op volledige kraamzorg. Gelukkig kon Margreet nog wel een aantal uur komen, waardoor wij thuis rustig konden opstarten samen met Isa. Margreet heeft veel kennis en goeie tips, wat als beginnende ouders heel fijn is. En het uurtje extra slapen in de ochtend, waarin Margreet de zorg voor Isa op zich nam, was heerlijk!

Claire, Martijn en baby Hugo

We hebben de kraamweek met Margreet als heel prettig ervaren. Voor de geboorte was ze al beschikbaar voor vragen en adviezen. De dag dat we thuis kwamen was ze er direct. Ze heeft ons dingen onder begeleiding zelf laten oefenen waardoor we snel alles konden leren. Bovendien gaf ze ons het vertrouwen dat wij het konden/goed deden. Ook gaf ze veel mentale steun aan ons deze week en nam onze zorgen weg. Daarnaast was het fijn dat het huis opgeruimd en schoon bleef door haar. Ze houdt van kletsen, wel heel gezellig maar daar moet je wel van houden :) We zouden Margreet dan ook zeker aanraden aan andere aanstaande ouders!

Oufa, Said en baby Ibrahim El Kaddouri - Nassiri

Tijdens de zwangerschap zijn wij al tijdig opzoek gegaan naar een passende kraamverzorgster. Per toeval ben ik terecht gekomen bij Margreet, ik nam meteen contact op en na ons eerste telefoon gesprek al een onwijs goed gevoel. Na de intake is dit uiteraard bevestigd, wat ben je een lief, zorgzaam en vooral begripvol persoon! Gedurende ons kraamweek hebben wij zorg ontvangen waarnaar we opzoek waren, precies wat wij wilde hebben we in jou terug gezien. Je hebt met ons mee gedacht over alle nieuwe veranderingen en ons hierin gesteund, echt wat wij nodig hadden gezien het ons eerste kindje is. Wij hadden al snel door dat je iemand bent met ruime ervaring, je hebt me goed op weg geholpen met de borstvoeding en eigenlijk elk aspect omtrent baby’s. Wij hebben alles van jou mogen leren en wat zijn we blij dat je er was, zonder twijfel zouden we weer voor jou kiezen mocht er ooit een tweede komen. Bedankt lieve Margreet!

Lisa, Ramon, Fenn en baby Nouk Miccoli - Gijzen

Het was voor ons deze keer even improviseren, omdat wij ergens anders woonde in verband met een verbouwing thuis die uitliep. Voor Margreet was dat geen probleem. Wij hadden Margreet voor een tweede keer gevraagd ons te helpen na de geboorte van ons 2de kindje en dat is niet voor niks. Margreet geeft je een vertrouwd gevoel en niks is haar te veel. Heeft geduld, is lief, zorgzaam, denkt mee, is ook gezellig, is een doorpakker en is niet van het getut. Erg prettig. Ons eerste kindje liep ook met haar weg en dat zegt volgens ons genoeg!

Patty, Sander en baby Bobbie Fay Zuurbier - van Burgsteden

We hebben een fantastische week gehad met Margreet! Het is onze eerste dochter, dus ze heeft ons heel veel uitgelegd wat we heel fijn vonden! Margreet is super geduldig en geeft je zelfvertrouwen! Daarnaast maakte ze heerlijke ontbijtjes en hielp ze in het huishouden als er nog wat tijd over had wat super luxe voelde! Margreet is lief, zorgzaam en we hebben ons erg op ons gemak gevoelt bij haar!!

Francien, Vincent, Matthijs en baby Laurine Broekkamp - Rosing

Margreet heeft bij ons bergen werk verzet. Ze had veel oog voor de zorg voor kraamvrouw en baby en daarnaast was het huis blinkend schoon en netjes. We zijn erg blij met haar hulp en hebben een hele fijne start gehad.

Zivile, Niels en baby Jonas

Wij hadden een zeer goede kraamweek met Margreet. Ze heeft ons een hoop geleerd, gaf nuttige tips en heeft veel geholpen in huis. Het was fijn en voelde heel natuurlijk wanneer Margreet er was. We hadden in het begin wat problemen met borstvoeding; Margreet zag dat snel en schakelde een lactatie deskundige in. We zijn Margreet ontzettend dankbaar voor haar hulp en kunnen haar aan iedereen aan raden. Na de kraamzorg met Margreet hadden wij het vertrouwen dat we zelfstandig verder konden.

Anne, Koen en baby Joep van der Kroft - Schouten

In één woord; Margreet is GOUD waard! Ze heeft ons geholpen tijdens de kraamweek van ons eerste kindje. Ze heeft ons in alle rust alles geleerd wat we moesten weten en ons alle vertrouwen gegeven. Geen vraag is te veel en ze is zeer attent, flexibel en werkt hard. Door Margreet hebben wij de eerste week met ons kleintje als heel fijn ervaren, dank!

Lotte, Daan en baby Saar van Houten - Kerkhoff

Wij hebben een hele fijne week gehad met Margreet. Ze heeft ons erg goed geholpen. Margreet heeft super veel ervaring en heeft zich helemaal onderdeel gemaakt van ons gezin deze week. We hebben ook erg veel gelachen met haar. Mochten we een tweede kindje krijgen, gaan we haar zeker bellen. Daan, Lotte, Saar & Kareltje

Marlies, Roan en baby Isaak Dijkstra - den Boer

Doordat onze zoon twee maanden te vroeg was geboren heeft onze kraamtijd er anders uitgezien dan verwacht. Margreet is vanaf het begin enorm betrokken geweest, heeft zich flexibel opgesteld en er alles aan gedaan om ons, nadat onze zoon thuis kwam uit het ziekenhuis, alsnog een prettige kraamtijd te geven. Margreet is enorm zorgzaam, gezellig en zeer vakkundige. Ze past zich aan aan onze wensen en behoeftes en heeft ons van zeer waardevol advies voorzien. Heel veel dank Margreet dat jij een stukje 'normaal' hebt gebracht in onze niet normale start met onze zoon.

Samya, Enes, Esma en baby Mohammed Oktar - El Aisati

Wij zijn wederom zeer tevreden over de zorg die wij van Margreet hebben ontvangen. Daarnaast zoekt Margreet naar een passende oplossing op het moment dat de situatie hierom vraagt. Margreet is vakkundig, deskundig en erg vriendelijk. Bedankt Margreet voor het fijne verloop van de kraamtijd!

Ilse, Jasper en baby Lieva de Lange - Pletting

Super fijne hulp gehad, veel geleerd en we zijn goed verzorgd.

Ellen, Jako en baby Pien Olling - Dirkson

Margreet is een professional ten top! Kennis van zaken, helpt en ondersteunt waar nodig en houd van een geintje. We hebben een fijne week gehad om met genoeg vertrouwen het zelfstandige leven in te gaan!

Joyce, Jeroen, Teun en baby Lotte Zonneveld - Scheerman

Dankzij Margreet hebben wij zorgeloos kunnen genieten van de kraamtijd! Zij zorgde ervoor dat alles in huis soepel verliep, heeft een gezellige babbel en was een grote steun tijdens de poging tot het geven van borstvoeding. Ook voor de grote broer Teun voelde Margreet vertrouwd. Wij kunnen Margreet iedereen aanraden!

Leonie, Rene en baby Jess Tekelenburg - Kroon

Zeer goed kraamhulp gehad! Fijne communicatie en kundig advies.

Stephanie, Wayne en baby Elijah Elsworth - van Velzen

Margreet stond voor ons in de avond klaar direct toen wij thuis kwamen van het ziekenhuis. Zo konden wij wat geruster de nacht in gaan met onze Elijah. Margreet is professioneel, begrijpt haar vak heel goed en staat voor jou en je hele gezin klaar! Zij werkt hard en zorgt dat de dagelijkse dingen in huis gedaan worden zonder dat wij ons zorgen hoefde te maken. Margreet is een warme vrouw en mijn partner en ik vonden het gezellig om met haar gezellig te kletsen. Margreet; hartelijk dank voor alles! Wij missen je nog steeds!

Saskia, Willem en baby Celia Ruder - de Bliek

Margreet heeft onze kraamtijd tot een hele fijne en bijzondere tijd gemaakt. Door een complicatie tijdens de bevalling kon ik niet lopen en heeft Margreet ervoor gezorgd dat ik kon focussen op genieten met ons kleine meisje i.p.v. op mijn been. Ze is professioneel en tegelijkertijd een heel warme en lieve vrouw die goed luistert en helpt waar ze kan. We konden haar alles vragen en hebben heel veel geleerd over de zorg voor ons kleine meisje. Van in bad doen en borstvoeding geven tot veiligheid en opmaken van het bedje ed. Lieve Margreet, bedankt voor het meedenken en alle goede zorgen. Hierdoor konden wij volop genieten van ons wondertje en alle bijzondere momentjes. Liefs familie Ruder

Noraly, Eric, Jens, Fiene en baby Nina Glasius - van der Veer

Vanaf het eerste moment dat we thuis waren stond Margreet voor ons klaar. Wij hebben het als een hele fijne week ervaren hoe Margreet ons heeft geholpen, tips heeft gegeven, er was voor onze andere kinderen en ook nog eens het huishouden heeft gedaan.

Steffanie, Bart en baby Abel Winder - Wensink

Wij hebben het als heel fijn ervaren dat Margreet tijdens de kraamperiode bij ons in huis was. Meteen vanaf het begin voelde het als vanzelfsprekend. Bij thuiskomst uit het ziekenhuis stond Margreet voor de deur en ging aan de gang bij het binnendruppelen van de eerste visite. Ze toont initiatief en neemt veel tijd voor het geven van uitleg, alles was immers nieuw voor ons. Margreet was onze grote steun en toeverlaat betreft de borstvoeding wat niet verliep zoals we wilden. Ze was aanwezig bij de afspraak met de lactatiekundige en is zelfs meegeweest naar het ziekenhuis bij het klieven van Abels verkorte tongriem. Ze bood ook veel steun bij het emotionele stuk. Verder hebben we het als een luxe ervaren hoe Margreet het huishouden overnam. De wassen waren bijgewerkt, het bed regelmatig verschoond, het huis doorgewerkt en het eten hoefde 's avonds alleen nog even in de oven. Mocht er ooit een tweede komen zouden we graag weer Magreet als kraamverzorgster willen. Magreet je bent een topper.

Marionie, Jordy en baby Aron Kuijs - Patino

Margreet heeft ons geholpen tijdens de kraamweek. Zij heeft ons prima geholpen en ondersteund bij vragen. Na de kraamweek hadden wij genoeg kennis om het verder zelf te kunnen. Wij zijn erg blij met de hulp en ervaring van Margreet

Esther, Floris en baby Quinten Donders - Dekker

Dankjewel Margreet voor alle goede zorgen voor onze zoon Quinten en ook voor ons. Je was echt onze rots in de branding in de kraamweek. Je bent een zeer prettig persoon en voelt precies aan wat er nodig is. Je hebt ons veel steun geboden en vele praktische tips gegeven voor een zorgeloze kraamtijd. Naast het huishouden hielp je ons bijzonder goed met borstvoeding en was je ook in voor veel gezelligheid. Mocht er nog een broertje of zusje bijkomen dan ben je de eerste die we bellen. Veel liefs van ons.

Sanne, Rieuwerd, Brent en baby Rens Bijleveld - Kuipers

Zeer goede kraamhulp. Warm, vriendelijk, betrouwbaar en zeer betrokken. Denkt goed mee. Goede begeleiding met de borstvoeding. Ik was ongepland thuis bevallen, waarbij Margreet ook aanwezig was. margreet neemt eigen initiatief.

Rianne, Teunis, Maud en baby Guus van Wijngaarden - Röling

Wij zijn heel goed verzorgd door Margreet in de kraamweek. Het is onze tweede, dus veel wisten we al, het was vooral even ophelderen. Ze heeft ons veel uit handen genomen, waar we erg mee geholpen waren. Lekker het eten voor ons klaargezet, zodat we savonds makkelijk met onze oudste konden gaan eten. De was, het huis, we hoefden nergens naar om te kijken. Naar de speeltuin geweest met onze dochter, ze heeft zelfs op de eerste dag samen met haar boodschappen gedaan. We hebben een super hulp aan haar gehad! Dankjewel Margreet!

Mariëlle, Jeroen en baby Jens van Rossum - Stam

Lieve Margreet, Bedankt voor de heerlijke kraamweek. Ik ben thuis bevallen van ons eerste kindje en het was daarom extra fijn dat Margreet er al vroeg was om te helpen bij de bevalling. Wat hebben we veel geleerd in korte tijd en vooral ook wat hebben we gelachen met onze kleine Jens. Wij kijken positief terug op de zorg tijdens de kraamweek. Margreet is heel zorgzaam en rustig, geen vraag is te veel en ze heeft overal een oplossing voor. Ik wilde heel graag borstvoeding geven en dankzij de ondersteuning van Margreet gaat dit harstikke goed. Wat jammer dat ze na een week alweer weg ging! Indien ik nog een keer in verwachting mag zijn dan is Margreet de eerste die ik bel. Ze is echt een aanrader! Margreet nogmaals bedankt voor de goeie zorgen van onze kleine Jens. Liefs, Jeroen, Marielle en Jens van Rossum

Lisa, Ramon en baby Fenn Miccoli - Gijzen

Margreet is zorgzaam, geeft goede tips, geduldig, helpt goed in het huishouden en is in voor een gezellige babbel. Zij past ook in overleg haar uren aan per dag, wanneer is meer zorg nodig en wanneer minder. Dat is erg prettig.

Kim, Ron, Liv, Duke en baby Thom Schouten - Blankendaal

Wat zijn wij blij geweest met onze keuze. Margreet is een zorgzame vrouw die overal antwoord op heeft. Ze heeft ons erg goed ondersteund bij de borstvoeding en dankzij Margreet is het gelukt om ons 3e kindje volledige borstvoeding te geven. Iets wat ik heel graag wilde. De kinderen werden overal bij betrokken en waren ook gek op Margreet. Boekjes lezen, knutselen en spelletjes doen. Maar ook Thom in bad doen en aankleden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de kinderen snel gewent waren aan de nieuwe situatie. Margreet is ook echt een gezellig vrouw. Tijdens het kopje thee op de bank hebben we gepraat over van alles. Dit was voor ons ook een ontspannen moment tijdens de kraamweek. Wij kijken positief terug op de zorg van Margreet tijdens de kraamweek. Bij een eventuele 4e kindje zouden we Margreet zeker weer uitnodigen voor de zorg.

Sandra, Nico, Anna, Nick, Daan en baby Noa van der Steen - Veldt

We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Ik ben bevallen van ons vierde kindje. Wat wij vooral hoopten was dat het zou klikken tussen onze andere kinderen en Margreet. Dat ging hartstikke goed. Ook zijn we erg blij dat we halverwege de week geen wisseling van hulp hadden dankzij de planning van Margreet. Margreet ziet waar behoefte aan is in een gezin en speelt hier gemakkelijk op in. Zo was het heerlijk dat Margreet in het weekend kortere dagen had gemaakt zodat ze de op maandag (de laatste dag) een lange dag kon maken. Nog even hulp met de kinderen naar school brengen, de boodschappen doen en het huis was heerlijk doorgewerkt. Margreet bedankt, we waren ontzettend blij met je!

Samya, Enes en baby Esma Saida Oktar - El Aisati

Zeer tevreden! Margreet is een kalme vrouw met veel kennis. Ze gaf ons direct een vertrouwd gevoel en ons zelfvertrouwen als nieuwe ouders groeide met de dag. Een volgende keer zullen we haar weer benaderen.

Yvonne, Herman, Faas en baby Juup

Na de geboorte van mijn eerste zoon Faas kwam Margreet als kraamhulp bij ons thuis. We wisten praktisch niets en hebben veel geleerd van Margreet. Ze is een fijn persoon die ervoor zorgt dat je tijdens deze week zelf goed kan herstellen. Ook alle vragen over de praktische kant van het verzorgen van een baby werden fijn beantwoordt. Alle energie die ik had kon ik zo aan Faas besteden. Bij mijn tweede zwangerschap heb ik gevraagd of Margreet weer wilde komen tijdens de kraamweek. Dat is gelukt, ook na de geboorte van Juup kwam Margreet ons helpen. Deze keer betrok ze ook Faas bij alles, hij vond het prachtig. Haar fijne zorgen, rustige uitleg en geduldige hulp bij de borstvoeding hebben ons weer een topweek bezorgd. Wat jammer dat ze na een week alweer weg ging...

Anouk, Maik, Luuk en baby Maud

Margreet is 2 keer bij ons geweest en daar waren wij zo blij mee! Bij ons eerste kindje kregen we maar een paar uurtjes omdat hij een aantal weken in het ziekenhuis had gelegen. En Margreet heeft ons heel goed geholpen en goede handvatten gegeven om onze kleine baby thuis te verzorgen. Bij ons tweede kindje hebben we weer Margreet gevraagd om ons te helpen omdat de eerste keer zo goed bevallen was. En nu waren we ook weer heel blij! Het meeste wisten we al maar toch ben je soms nog wat onzeker, zoals met borstvoeding. Maar Margreet neemt daar de tijd voor om je te begeleiden en te helpen. Ook was ze heel leuk met ons zoontje van 2 jaar bezig. Heel fijn hoe Margreet ons zoontje betrok bij de verzorging van de nieuwe baby. Een goede kraamhulp is goud waard en zal je altijd bij blijven. En een goede kraamhulp heb je aan Margreet zeker! Ze is een echte aanrader!

Dorothy en Stanley

My husband and i were very lucky to have Margreet as our kraamzorg. Margreet is absolutly wonderful. She is very calm, knowledgeable and extremely efficient. I felt nurtured and well taken cared of during the time that she was with me. As a first time parent, I also had a lot of fears & concerns. But Margreet gave me confidence on how to properly care for my newborn baby. I am forever grateful to her for everything she has taught me.

Ontwikkeld door Zeno