Recensies

Tijdens de bijna 30 jaar die ik werkzaam ben als kraamverzorgster, heb ik bij vele honderden ouders de kraamverzorging mogen doen.

Hieronder lees je enkele berichtjes van ouders die ik recent mocht helpen.

Marionie, Jordy en baby Aron Kuijs - Patino

Margreet heeft ons geholpen tijdens de kraamweek. Zij heeft ons prima geholpen en ondersteund bij vragen. Na de kraamweek hadden wij genoeg kennis om het verder zelf te kunnen. Wij zijn erg blij met de hulp en ervaring van Margreet

Esther, Floris en baby Quinten Donders - Dekker

Dankjewel Margreet voor alle goede zorgen voor onze zoon Quinten en ook voor ons. Je was echt onze rots in de branding in de kraamweek. Je bent een zeer prettig persoon en voelt precies aan wat er nodig is. Je hebt ons veel steun geboden en vele praktische tips gegeven voor een zorgeloze kraamtijd. Naast het huishouden hielp je ons bijzonder goed met borstvoeding en was je ook in voor veel gezelligheid. Mocht er nog een broertje of zusje bijkomen dan ben je de eerste die we bellen. Veel liefs van ons.

Sanne, Rieuwerd, Brent en baby Rens Bijleveld - Kuipers

Zeer goede kraamhulp. Warm, vriendelijk, betrouwbaar en zeer betrokken. Denkt goed mee. Goede begeleiding met de borstvoeding. Ik was ongepland thuis bevallen, waarbij Margreet ook aanwezig was. margreet neemt eigen initiatief.

Rianne, Teunis, Maud en baby Guus van Wijngaarden - Röling

Wij zijn heel goed verzorgd door Margreet in de kraamweek. Het is onze tweede, dus veel wisten we al, het was vooral even ophelderen. Ze heeft ons veel uit handen genomen, waar we erg mee geholpen waren. Lekker het eten voor ons klaargezet, zodat we savonds makkelijk met onze oudste konden gaan eten. De was, het huis, we hoefden nergens naar om te kijken. Naar de speeltuin geweest met onze dochter, ze heeft zelfs op de eerste dag samen met haar boodschappen gedaan. We hebben een super hulp aan haar gehad! Dankjewel Margreet!

Mariëlle, Jeroen en baby Jens van Rossum - Stam

Lieve Margreet, Bedankt voor de heerlijke kraamweek. Ik ben thuis bevallen van ons eerste kindje en het was daarom extra fijn dat Margreet er al vroeg was om te helpen bij de bevalling. Wat hebben we veel geleerd in korte tijd en vooral ook wat hebben we gelachen met onze kleine Jens. Wij kijken positief terug op de zorg tijdens de kraamweek. Margreet is heel zorgzaam en rustig, geen vraag is te veel en ze heeft overal een oplossing voor. Ik wilde heel graag borstvoeding geven en dankzij de ondersteuning van Margreet gaat dit harstikke goed. Wat jammer dat ze na een week alweer weg ging! Indien ik nog een keer in verwachting mag zijn dan is Margreet de eerste die ik bel. Ze is echt een aanrader! Margreet nogmaals bedankt voor de goeie zorgen van onze kleine Jens. Liefs, Jeroen, Marielle en Jens van Rossum

Lisa, Ramon en baby Fenn Miccoli - Gijzen

Margreet is zorgzaam, geeft goede tips, geduldig, helpt goed in het huishouden en is in voor een gezellige babbel. Zij past ook in overleg haar uren aan per dag, wanneer is meer zorg nodig en wanneer minder. Dat is erg prettig.

Kim, Ron, Liv, Duke en baby Thom Schouten - Blankendaal

Wat zijn wij blij geweest met onze keuze. Margreet is een zorgzame vrouw die overal antwoord op heeft. Ze heeft ons erg goed ondersteund bij de borstvoeding en dankzij Margreet is het gelukt om ons 3e kindje volledige borstvoeding te geven. Iets wat ik heel graag wilde. De kinderen werden overal bij betrokken en waren ook gek op Margreet. Boekjes lezen, knutselen en spelletjes doen. Maar ook Thom in bad doen en aankleden. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat de kinderen snel gewent waren aan de nieuwe situatie. Margreet is ook echt een gezellig vrouw. Tijdens het kopje thee op de bank hebben we gepraat over van alles. Dit was voor ons ook een ontspannen moment tijdens de kraamweek. Wij kijken positief terug op de zorg van Margreet tijdens de kraamweek. Bij een eventuele 4e kindje zouden we Margreet zeker weer uitnodigen voor de zorg.

Sandra, Nico, Anna, Nick, Daan en baby Noa van der Steen - Veldt

We hebben een heerlijke kraamweek gehad. Ik ben bevallen van ons vierde kindje. Wat wij vooral hoopten was dat het zou klikken tussen onze andere kinderen en Margreet. Dat ging hartstikke goed. Ook zijn we erg blij dat we halverwege de week geen wisseling van hulp hadden dankzij de planning van Margreet. Margreet ziet waar behoefte aan is in een gezin en speelt hier gemakkelijk op in. Zo was het heerlijk dat Margreet in het weekend kortere dagen had gemaakt zodat ze de op maandag (de laatste dag) een lange dag kon maken. Nog even hulp met de kinderen naar school brengen, de boodschappen doen en het huis was heerlijk doorgewerkt. Margreet bedankt, we waren ontzettend blij met je!

Samya, Enes en baby Esma Saida Oktar - El Aisati

Zeer tevreden! Margreet is een kalme vrouw met veel kennis. Ze gaf ons direct een vertrouwd gevoel en ons zelfvertrouwen als nieuwe ouders groeide met de dag. Een volgende keer zullen we haar weer benaderen.

Yvonne, Herman, Faas en baby Juup

Na de geboorte van mijn eerste zoon Faas kwam Margreet als kraamhulp bij ons thuis. We wisten praktisch niets en hebben veel geleerd van Margreet. Ze is een fijn persoon die ervoor zorgt dat je tijdens deze week zelf goed kan herstellen. Ook alle vragen over de praktische kant van het verzorgen van een baby werden fijn beantwoordt. Alle energie die ik had kon ik zo aan Faas besteden. Bij mijn tweede zwangerschap heb ik gevraagd of Margreet weer wilde komen tijdens de kraamweek. Dat is gelukt, ook na de geboorte van Juup kwam Margreet ons helpen. Deze keer betrok ze ook Faas bij alles, hij vond het prachtig. Haar fijne zorgen, rustige uitleg en geduldige hulp bij de borstvoeding hebben ons weer een topweek bezorgd. Wat jammer dat ze na een week alweer weg ging...

Anouk, Maik, Luuk en baby Maud

Margreet is 2 keer bij ons geweest en daar waren wij zo blij mee! Bij ons eerste kindje kregen we maar een paar uurtjes omdat hij een aantal weken in het ziekenhuis had gelegen. En Margreet heeft ons heel goed geholpen en goede handvatten gegeven om onze kleine baby thuis te verzorgen. Bij ons tweede kindje hebben we weer Margreet gevraagd om ons te helpen omdat de eerste keer zo goed bevallen was. En nu waren we ook weer heel blij! Het meeste wisten we al maar toch ben je soms nog wat onzeker, zoals met borstvoeding. Maar Margreet neemt daar de tijd voor om je te begeleiden en te helpen. Ook was ze heel leuk met ons zoontje van 2 jaar bezig. Heel fijn hoe Margreet ons zoontje betrok bij de verzorging van de nieuwe baby. Een goede kraamhulp is goud waard en zal je altijd bij blijven. En een goede kraamhulp heb je aan Margreet zeker! Ze is een echte aanrader!

Dorothy en Stanley

My husband and i were very lucky to have Margreet as our kraamzorg. Margreet is absolutly wonderful. She is very calm, knowledgeable and extremely efficient. I felt nurtured and well taken cared of during the time that she was with me. As a first time parent, I also had a lot of fears & concerns. But Margreet gave me confidence on how to properly care for my newborn baby. I am forever grateful to her for everything she has taught me.

Ontwikkeld door Zeno