Over mij

Bij Kraamzorg Limmen krijgen jullie te maken met een lieve, deskundige en zeer ervaren kraamverzorgster. Mijn naam is Margreet van Kessel en ik woon samen met mijn man en zoon in Limmen. Ik werk al mijn hele leven met veel plezier en enthousiasme in de kraamzorg. Ik begon in 1990 bij een grote organisatie en die heb ik vervolgens verruild voor een kleiner, zelfsturend team. Inmiddels stuur ik alleen nog maar mezelf aan want in juli 2018 ben ik  begonnen als zelfstandig kraamverzorgster. Hierdoor kan ik mijn tijd flexibel indelen waardoor ik meer tijd overhoud om aan mijn cliënten te besteden.

Ik ben als kraamverzorgster in het bezit van een branche erkend diploma voor de Kraamzorg en ik ben ingeschreven bij het kwaliteitsregister KCKZ (Kwaliteitscentrum Kraamzorg). Dit keurmerk stelt strenge eisen op het gebied van bijscholing en vakbekwaamheid voor een kraamverzorgende. Buiten de verplichte scholingen, volg ik regelmatig ook nog overige scholingen om mezelf te blijven ontwikkelen op het gebied van kraamverzorging.

Ik bied een luisterend oor voor jullie wensen en verwachtingen waarna ik rustig en geduldig uitleg en advies geef. Ik ben er om jullie in die eerste dagen op gang te helpen en te ondersteunen. Het kan bijvoorbeeld voor komen dat de bevalling 's avonds plaatsvindt en dat jullie diezelfde avond of nacht al door het ziekenhuis naar huis worden gestuurd, met een kersverse baby in jullie armen. Ook dan sta ik klaar voor jullie. Dat kan door jullie vragen telefonisch te beantwoorden of dat ik even langs kom.

De kraamtijd is een mooie, persoonlijke en onvergetelijke tijd. Mijn doel is om er samen met jullie een kraamtijd van te creëeren waar jullie met warme gevoelens op terug kunnen kijken.

Ontwikkeld door Zeno